Základná umelecká škola v Medzeve www.zusmedzev.sk

Oznam o organizácii vyučovania skupinového vyučovania

Vážení rodičia  

Vzhľadom k tomu, že náš okres sa nachádza v bordovej farbe, podľa usmernenia MŠVVaŠ SR v   bordovej farbe okresu jazykové školy, ZUŠ a CVČ môžu byť v prevádzke v režime prezenčne individuálne, prezenčne s obmedzením (skupiny žiakov 5+1, pričom odporúča nepremiešavať žiakov, ktorí sú z rôznych tried MŠ, ŠMŠ, ZŠ, SZŠ, SŠ, ŠSŠ), alebo dištančne skupinovo.

https://www.minedu.sk/data/att/21024.pdf

Individuálne vyučovanie na našej škole prebieha prezenčne, skupinové vyučovanie  VO, TO, HN  prezenčne s obmedzením 5+ 1.  Informácie o novom rozvrhu žiakov s delením žiakov na skupiny poskytnú triedni učitelia. Osobná konzultácia s triednymi  učiteľmi môže prebiehať len telefonicky alebo  mailom. Kontakty na triednych učiteľov  nájdete v sekcii Organizácia školy.

Nezabudnite vyplniť tlačivo Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka,  ak žiak chýbal v škole viac ako tri dni.

 

Dodržujte prosím  nasledovné pokyny riaditeľstva školy: 

Žiak:

  • prichádza na vyučovanie v čase stanovenom rozvrhom hodín samostatne, bez sprievodu rodiča, starého rodiča alebo  staršieho súrodenca,
  • používa dezinfekciu na ruky a  ochranu tváre (rúško) vo všetkých vnútorných  priestoroch školy, okrem žiakov dychového oddelenia pri hre na hudobný nástroj.

Rodič:

  • nahlási triednemu učiteľovi ak je žiak pozitívny alebo ak je v karanténe.

Návštevník školy: 

  • návštevník školy, napr. rodič, sprevádzajúca osoba, cudzia osoba,  môže vstúpiť do budovy len so súhlasom riaditeľky školy a musí sa preukázať písomným Vyhlásením o bezpríznakovosti návštevníka.

V prípade, ak sa  vyskytne na  škole pozitívny prípad:

  • prezenčné vyučovanie bude prerušené len v danej triede a počas prerušenia prezenčného vyučovania sa budú žiaci vzdelávať dištančne.